Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Το Κτήμα I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Ηλείας
Τρίτη, 24-05-2022 I  

 
Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε. - ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ

Η Επιχείρηση

Από παιδιά στους ελαιώνες και στο ελαιοτριβείο του πατέρα μας , Βασίλη Αδαμόπουλου , μάθαμε να αγαπάμε και να φροντίζουμε το δέντρο της ελιάς. Από το κλάδεμα , στην ανθοφορία, το πότισμα, τη συγκομιδή και τη έκθλιψη του ελαιοκάρπου χωρίς καμία παραβίαση( στο καρπό της ελιάς ) ,μάθαμε να παίρνουμε την καλύτερη ποιότητα με όλα τα αρώματα, τη φρουτώδη γεύση, το υπέροχο χρυσοπράσινο χρώμα με όλα τα θρεπτικά συστατικά του έξτρα παρθένου ελαιολάδου.

Το μεράκι και η μακροχρόνια οικογενειακή εμπειρία στην καλλιέργεια και παραγωγή του ελαιολάδου μας οδήγησε στον εκσυγχρονισμό του ελαιοτριβείου και την ίδρυση της εταιρείας   τυποποίηση και εμπορίας ελαιολάδου Ι.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η ίδρυση της εταιρείας ήταν άμεση ανάγκη για να μπορέσουμε να εκφράσουμε όλη μας τη γνώση (για το καρπό της ελιάς) σε ένα προϊόν.

Το προϊόν μας Γης Έργον (εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο , εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και επιτραπέζιες ελιές καλαμών).

Η άριστη ποιότητα του προϊόντος μας εκφράζεται από την εμπειρία της καλλιέργειας της ελιάς,   τις κτηριακές εγκαταστάσεις με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγικής επεξεργασίας του προϊόντος σε όλα τα στάδια του.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε ένα προϊόν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ στο τραπέζι σας με όλες τις πιστοποιήσεις . ( ΕΝ   ISO 22000: 2005 και Βιολογικής πιστοποίησης .).

Η εμπειρία μας , εγγύηση για την ποιότητα του προϊόντος μας Γης Έργον.

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ

  • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

 

 ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ

  • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  •  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΑΣΟΝ

 


Εκτυπώσιμη μορφή