Εστιατόριο I Πως θα μας βρείτε I Κουζίνα I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Ηλείας
Τρίτη, 28-06-2022 I  

 
ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Εστιατόριο

33_F10451.jpg

Το εστιατόριο Συμπόσιο ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1978 από τον Χρήστο και τη Ρένα Νικολόπουλου στο χώρο που βρίσκεται μέχρι και σήμερα, στο δρόμο για τη πανέμορφη παραλία Κουρούτας.

 

Με πολύ μεράκι και όρεξη το κτήμα στο οποίο βρίσκεται το εστιατόριο διαμορφώθηκε με το πέρασμα των χρόνων στη σημερινή μορφή του. Στην αρχή ήταν ο κήπος, τα παρτέρια με τα πολύχρωμα λουλούδια τα δέντρα που πλαισίωσαν το μαγαζί.

 

Στη συνέχεια τα λουλούδια πολλαπλασιάστηκαν, η αρχιτεκτονική του κήπου άλλαξε και η μεγάλη διαφοροποίηση έγινε με τη δημιουργία της λίμνης. Η μορφή του Συμποσίου διαφοροποιήθηκε αισθητά, οι πάπιες, οι κύκνοι και οι χήνες έδωσαν ζωή στη μεγάλη λίμνη που έγινε ο αγαπημένος τόπος των μικρών παιδιών αλλά και των μεγάλων σε ηλικία που έβρισκαν ένα εστιατόριο με παραδοσιακό φαγητό, στο οποίο μπορούσαν να χαλαρώσουν και να περάσουν ευχάριστα.

 

Το χειμώνα του 2006 το εστιατόριο ανακαινίστηκε ριζικά, οι εξωτερικοί και εσωτερικοί τοίχοι ντύθηκαν με πέτρα, η κουζίνα εξοπλίστηκε με σύγχρονα μηχανήματα παρέχοντας ιδανικές συνθήκες υγιεινής στους πελάτες και ασφάλειας στους εργαζόμενους.

 

Το Συμπόσιο με το πέρασμα των χρόνων έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες συνεστιάσεις (γάμους, βαπτίσεις, εορτές κ.α.) στα 30 χρόνια λειτουργίας του και οι εντυπώσεις των πελατών του είναι πάντα οι καλύτερες.

 

Η οικογενειακή επιχείρηση του Χρήστου και της Ρένας συνεχίζει στις μέρες μας να λειτουργεί ξεκινώντας κάθε χρόνο στις ευωδιές της άνοιξης, εκεί κοντά στα τέλη του Απρίλη και ολοκληρώνοντας τη σεζόν τον Οκτώβρη. Η προσπάθεια για πιο νόστιμα φαγητά, για πιο όμορφο περιβάλλον και για συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών είναι έντονη και καθημερινή.


Εκτυπώσιμη μορφή