Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Ηλείας
Παρασκευή, 01-07-2022 I  

  
 
MANDARAKIS

Η Επιχείρηση

MANDARAKISGLASSBOTLE_F17653_F19165.JPG  Η επιχείρηση Μανδαράκης Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1981 από τον Χρήστο & την Αναστασία Μανδαράκη και στην πρώτη της μορφή το κατάστημα παρείχε στην τοπική αγορά τυροκομικά και αλλαντικά προϊόντα και με την πάροδο του χρόνου πήρε τη μορφή παντοπωλείου. Πριν περίπου 2 χρόνια τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβε η δεύτερη γενιά της οικογένειας τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Γεώργιος Μανδαράκης, όπου εμπλούτισαν το χώρο με νέα παραδοσιακά προϊόντα. Σήμερα το καταναλωτικό κοινό είναι σε θέση να προμηθευτεί μια πλούσια ποικιλία παραδοσιακών ειδών που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και την εξαιρετική τους γεύση.
 
Μερικά από τα προϊόντα της επιχείρησης είναι:

•    Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής της οικογένειας χαμηλό σε οξύτητα και βιολογικό. Ελαιόλαδο από το ολυμπιακό έδαφος, το οποίο εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια παράγει την καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου σε όλο τον κόσμο. Το ελαιόλαδο Μανδαράκης εξάγεται μόνο στο εξωτερικό.

•    Τυρί φέτα, ανθότυρο και γιαούρτι. Τα προϊόντα φέρουν την επωνυμία της επιχείρησης καθώς αγοράζοντας το 30% του γάλακτος το εργαστήρι παράγει τα προαναφερθέντα προϊόντα αποκλειστικά για το κατάστημα Μανδαράκης Ο.Ε.

•    Ντόπια τυροκομικά προϊόντα με κύρια πηγή τους το αγνό φρέσκο γάλα.

•    Μεγάλη ποικιλία αλλαντικών.

•    Χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού.

 
  Σήμερα η εταιρία ΥΙΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΔΑΡΑΚΗ Ο.Ε παρουσιάζει μια αξιόλογη και ανοδική πορεία στον τομέα εξαγωγής ελαιολάδου και φέτας έχοντας είδη κερδίσει, με τις άριστης ποιότητας παραδοσιακά προϊόντα του, την εμπιστοσύνη του εγχώριου καταναλωτικού κοινού.

Εκτυπώσιμη μορφή