Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Όροι Ενοικίου I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Ηλείας
Δευτέρα, 26-09-2022 I  

 
RENT A CAR KATAKOLO

Η Επιχείρηση

Βρισκόμαστε στο Κατάκολο του Ν.Ηλείας, που είναι ένα γραφικό τουριστικό λιμάνι στην Πελοπόννησο!

Όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη, ο νομός μας με πρωτεύουσα τον Πύργο, βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της Πελοποννήσου και σε ενδιάμεση απόσταση μεταξύ των λιμένων Πατρών και Καλαμάτας. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί σε μιάμιση ώρα μπορείτε να προσεγγίσετε το βόρειο ή το νότιο τμήμα της Πελοποννήσου!

Βέβαια αυτό δεν είναι το μόνο καλό πράγμα. Πάρα πολύ κοντά στο Κατάκολο βρίσκονται μερικές από τις μεγαλύτερες παραλίες στην Ελλάδα με τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου! Μερικά χιλιόμετρα ανατολικότερα από εδώ βρίσκεται η αρχαία πόλη της Ολυμπίας.

Ένας τόπος όπου οι πρώτοι ολυμπιακοί αγώνες διοργανώνονταν μεταξύ όλου του αρχαίου ελληνικού κόσμου με αθλητές από όλη την Ελλάδα και τις αποικίες της. Περισσότερο ανατολικά βρίσκεται η μυθική πόλη και το κάστρο των Μυκηνών.

Υπάρχουν αμέτρητα άλλα όμορφα μέρη που επισκέπτονται από εδώ οι πελάτες μας χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά μας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές και με τα καλύτερα αυτοκίνητα επίσης!

Η Ελλάδα έχει τόσα πολλά μέρη να επισκεφθείτε και ειδικά η Πελοπόννησος. Θα ήταν κρίμα να ξοδευτεί όλος ο χρόνος των διακοπών σας σε μία παραλία ή ένα απλό σημείο! Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε διαβάζοντας αυτό το κείμενο. Εμείς σας καλωσορίζουμε στην περιοχή μας και σας ευχόμαστε μια μοναδική εμπειρία!


Εκτυπώσιμη μορφή