Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Ηλείας
Παρασκευή, 01-07-2022 I  

 
Olympian Yachting Cruises

Η Επιχείρηση

Καλώς ήλθατε στα ατέλειωτα κρυστάλλινα νερά και στα γραφικά θαύματα της Ιωαννικής θάλασσας της Ελλάδας, όπως παρουσιάστηκαν από τις κρουαζιέρες του Olympian Yachting Cruises. Η εταιρεία μας έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει στους τουρίστες και τους λάτρεις της παραλίας μια προσιτή και πολυτελής διακοπές ονείρου με άνεση, ασφάλεια και στυλ. Ο στόχος μας ως οικογενειακής επιχείρησης είναι όχι μόνο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας, αλλά και να δώσουμε την ευελιξία και την ευκαιρία που προσφέρει αυτή η περιοχή του Ιονίου.

 

Με έδρα το λιμάνι του Κατακόλου νότια της Πάτρας και με θέα το μαγευτικό Ιόνιο Πέλαγος, το πάθος μας για θαλάσσιο τουρισμό και ιστιοπλοΐα είναι της υψηλότερης τάξης.Οι Olympian Yachting Cruises μπορούν να σας προσφέρουν την ιδανική πλατφόρμα για να προετοιμάσετε, να οργανώσετε και να διευκολύνετε το θαλάσσιο ταξίδι σας με την ελπίδα να κάνετε τις διακοπές σας στα Ιόνια Νησιά, μια για να θυμάστε.

 

Το πολυτελές σκάφος μας με τον τίτλο KOURSAROS με τη μακρά ιστορία της θαλάσσιας ναυσιπλοΐας και σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, εγγυάται υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών και μάλιστα θαλάσσια ταξίδια. Θα φροντίσουμε για όλα τα αιτήματά σας όσο καλύτερο μπορούμε, μαζί με την επιλογή ημερήσιων και εβδομαδιαίων κρουαζιέρων ή την κάλυψη ειδικών εκδηλώσεων και λειτουργιών. Μοιραστείτε μαζί μας το πάθος μας για την απέραντη γαλάζια θάλασσα των Ιονίων Νήσων, καθώς σας εξασφαλίζουμε ένα αξέχαστο ταξίδι, με πολλές συγκινήσεις και περιπέτειες στην πορεία.


Εκτυπώσιμη μορφή