ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ    / ΕΠ.ΕΤ.ΑΝ.ΗΛ.  RSS 2.0 

Newsletter Λετρίνων Γαία

Newsletter Λετρίνων Γαία..... (02/02/2015)

περισσότερα »

Αιτήσεις για ένταξη στο Πρόγραμμα «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» Ημερομηνίες Υποβολής Αιτήσεων: από 3/6/2014 έως 26/6/2014.

Η “Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” προσκαλεί μόνιμους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να αποκτήσουν δικαίωμα επιλογής στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης ....... (04/06/2014)

περισσότερα »

Λειτουργία Γραφείου Καινοτομίας από την Επιμελητηριακή Εταιρεία Ανάπτυξης Ηλείας στα πλαίσια του έργου « Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση»

H Eπιμελητηριακή Εταιρεία Ανάπτυξης Ηλείας ως εταίρος της Α.Σ. Επιχειρώ και καινοτομώ στην Ηλεία στα πλαίσια του προγράμματος « Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» λειτουργεί γραφείο καινοτομίας ..... (03/01/2014)

περισσότερα »

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ»

Η παρούσα αίτηση αρχικά, μαζί με τα δικαιολογητικά που θα κληθείς να προσκομίσεις σε επόμενο στάδιο, τα τεστ δεξιοτήτων που θα κληθείς να απαντήσεις και η διαδικασία της συνέντευξης, αποτελούν τα κριτήρια για την επιλογή σου ως προς τη συμμετοχή στο σχέδιο δράσης........ (10/12/2013)

περισσότερα »

Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης στο πλαίσιο της πράξης «Ολοκληρωμένο Σχέδιο προώθησης της επιχειρηματικότητας στον τομέα της βιολογικής γεωργίας στο Δήμο Ηλιδας»

Επτά φορείς δημιούργησαν την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Bio-Ηλις» στo πλαίσιο της πράξης «Ολοκληρωμένο Σχέδιο προώθησης της επιχειρηματικότητας στον τομέα της βιολογικής γεωργίας στο Δήμο Ηλιδας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με στόχο την υλοποίηση δράσεων για την καλλιέργεια, τυποποίηση και προώθηση βιολογικών προϊόντων. ........ (13/11/2013)

περισσότερα »

Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης στο πλαίσιο της πράξης «Ολοκληρωμένη Δράση Καταπολέμησης της Ανεργίας και Προώθησης της Επιχειρηματικότητας» στο Δήμο Πύργου

Οκτώ φορείς του Δήμου μας δημιούργησαν την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Λετρίνων Γαία» στo πλαίσιο της πράξης «Ολοκληρωμένη Δράση Καταπολέμησης της Ανεργίας και Προώθησης της Επιχειρηματικότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με στόχο την υλοποίηση δράσεων για την προώθηση των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων και την καταπολέμηση της ανεργίας........ (13/11/2013)

περισσότερα »

Διοικητικό Συμβουλίο της Επιμελητηριακής Εταιρείας Ανάπτυξης Ν. Ηλείας

Διοικητικό Συμβουλίο της Επιμελητηριακής  Εταιρείας Ανάπτυξης Ν. Ηλείας  Πρόεδρος ο κ. Κων/νος Νικολούτσος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας Α΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλαος Παναγιωτακόπουλος, Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, ..... (19/06/2012)

περισσότερα »
dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ