ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ    / ΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  RSS 2.0 

Ζήτηση Έλληνα εξαγωγέα αποξηραμένων φύλλων ελιάς για ιχθυοτροφές

Συνεργασία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν το προϊόν «αποξηραμένα φύλλ ελιάς» ζητάει η ιαπωνική εταιρεία Andes Trading (www.andes-trading.co.jp/). Η εταιρία ιδρύθηκε το 1955, και ενδιαφέρεται να εισάγει αποξηραμένα φύλλα ελιάς τα οποία προορίζονται για ιχθυοτροφές............ (24/09/2019)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ : Ζητήσεις Προσφορές Μάιος 2019

Προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε με τον τρόπο αυτό επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες. ............. (24/06/2019)

περισσότερα »

Ζήτηση συνεργασίας με Έλληνες εξαγωγείς χυμών και κυρίως «χυμού λεμονιού»

Συνεργασία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις «χυμού λεμονιού» ζητάει η ιαπωνική εταιρεία “Soramitu Corporation” (www.soramitu.jp). Πρόκειται για μία από τις σημαντικές εισαγωγικές εταιρείες στον τομέα των τροφίμων στην Ιαπωνία, η οποία συνεργάζεται ήδη με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων............. (21/05/2019)

περισσότερα »

Ενδιαφέρον εισαγωγής φυτικών τυριών από εταιρεία στον Καναδά

Πληροφορίες: Η εταιρεία τροφίμων Green Space Brands με έδρα το Τορόντο, η οποία παράγει και διακινεί, μεταξύ άλλων, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα στον Καναδά και τις Η.Π.Α. επιθυμεί, όπως γνωστοποίησε στο Γρ. Ο.Ε.Υ. Τορόντο, να συνεργαστεί με ελληνικές εταιρείες παραγωγής φυτικών τυριών. ......... (23/01/2019)

περισσότερα »

Ζήτηση φρούτων από εμπορική εταιρεία των ΗΑΕ.

Πληροφορίες: Η εταιρεία ενδιαφέρεται για συνεργασία με ελληνικές εταιρείες που δύνανται να εξασφαλίσουν σταθερή τροφοδοσία μεγάλων ποσοτήτων και συγκεκριμένα:......... (18/12/2018)

περισσότερα »

Ενδιαφέρον για εισαγωγή χυμού ροδιού στη Γαλλία

Ενδιαφέρον για εισαγωγή χυμού ροδιού στη Γαλλία Τύπος:Ζήτηση Πληροφορίες: Η εταιρεία ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με ελληνικές εταιρείες παραγωγής χυμού από ρόδι, κατά προτίμηση βιολογικού........ (07/12/2018)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ: Ζητήσεις-Προσφορές Νοέμβριος 2018

Προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε με τον τρόπο αυτό επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες......... (18/12/2018)

περισσότερα »

Ζήτηση συνεργασίας με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, ειδών ζαχαροπλαστικής, ξηρών καρπών, αφεψημάτων, μπαχαρικών και βοτάνων

Συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις εξαγωγών τροφίμων τα οποία “μπορούν να αποθηκευτούν, να διανεμηθούν και να πωληθούν σε θερμοκρασία δωματίου”, όπως αποξηραμένα τρόφιμα, ξηροί καρποί, κονσερβοποιημένα τρόφιμα και φρούτα, είδη ζαχαροπλαστικής, ζυμαρικά, τρόφιμα στιγμιαίας παρασκευής, κτλ ζητάει η ιαπωνική εταιρεία Cross –on Co. Ltd. ....... (05/12/2018)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ: Ζητήσεις-Προσφορές Ιούλιος-Αύγουστος 2017

Προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε........ (19/09/2017)

περισσότερα »

Αίτημα εισαγωγής ελληνικών τροφίμων από το Κατάρ

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ντόχα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, έχει εκδηλωθεί ζωηρό ενδιαφέρον από καταρινής πλευράς για εισαγωγή τροφίμων από την Ελλάδα... (27/07/2017)

περισσότερα »

Επιχειρηματικές b2b συναντήσεις με ιταλικές εταιρείες στην έδρα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου από 26 έως 29 Ιουνίου 2017.

Σας ενημερώνουμε πως κατά το μήνα Ιούνιο θα διεξαχθούν στην έδρα του Επιμελητηρίου μας (Αβέρωφ 4 και Μάρνη-Αθήνα) επιχειρηματικές b to b συναντήσεις με τις ακόλουθες ιταλικές εταιρείες......... (20/06/2017)

περισσότερα »

Ζητήσεις συνεργασίας Ισραηλινών /εταιριών.

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛHNIΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ –ΤΕΛ ΑΒΙΒ Γραφείο Οικονομικών και Eμπορικών Υποθέσεων....... (02/06/2017)

περισσότερα »

Ιταλική εταιρεία καφέ αναζητά συνεργασία με την Ελληνική αγορά / Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο Αθήνας

Η εταιρεία FRANCO CAFFE’ , από τo Treviso Ιταλίας αναζητά ‘ελληνες εισαγωγείς,διανομείς,χονδρεμπόρους καφέ . Για αυτό το λόγο εκπρόσωπός της θα πραγματοποιήσει προσωπικές επιχειρηματικές συναντήσεις στην έδρα του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας......... (24/05/2017)

περισσότερα »

Ζήτηση Ελληνικών Πορτοκαλιών για παραγωγή χυμού

Ο κ. Henrique RODRICUES, Διευθυντής της εταιρείας επικοινώνησε με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Λισσαβώνας και ενδιαφέρθηκε για κατάλογο με ελληνικές εταιρείες που παράγουν πορτοκάλια στην Ελλάδα............ (31/03/2017)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ: Ζητήσεις-Προσφορές Νοέμβριος 2016

Προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε με τον τρόπο αυτό επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες....... (19/01/2017)

περισσότερα »

Ζήτηση αλκοολούχων οίνων από εταιρεία στην Αυστραλία

Εταιρία: SAMUEL SMITh & SON PTY. LTD. Κατηγορία προϊόντος: Ποτά, αλκοολούχα υγρά και ξίδι........ (10/01/2017)

περισσότερα »
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ