ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΕΠ.ΕΤ.ΑΝ.ΗΛ.   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ»
10/12/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ»
epix_F16598.jpg

«Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση»

Η παρούσα αίτηση αρχικά, μαζί με τα δικαιολογητικά που θα κληθείς να προσκομίσεις σε επόμενο στάδιο, τα τεστ δεξιοτήτων που θα κληθείς να απαντήσεις και η διαδικασία της συνέντευξης, αποτελούν τα κριτήρια για την επιλογή σου ως προς τη συμμετοχή στο σχέδιο δράσης.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να συμπληρώσεις την αίτηση με προσοχή και ειλικρίνεια. Αρχικά, απαιτείται να καταθέσεις ΜΟΝΟ την αίτηση (η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνει σε επόμενο στάδιο). Είναι σημαντικό να μην αφήσεις κενά πεδία σε ότι σε αφορά, γιατί όλες οι απαντήσεις μοριοδοτούνται και, κατά συνέπεια, η μη ολοκληρωμένη συμπλήρωση της αίτησης μπορεί να σου αφαιρέσει πόντους. Επισημαίνουμε, ότι είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας (τηλέφωνο, e-mail κλπ.) αφού είναι αυτά, που θα χρησιμοποιήσουμε για να γίνει η ενημέρωσή σου, για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας επιλογής.

Μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων, οι υποψήφιοι-ες που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο έργο, θα κληθούν από την ΑΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ», για να υποβάλουν τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα αναγραφόμενα στην αίτηση συμμετοχής που έχουν υποβάλει π.χ. αποδεικτικό τίτλου σπουδών, χρόνος ανεργίας βάσει κάρτας ΟΑΕΔ, εκκαθαριστικό εφορίας, κλπ. Οι υποψήφιοι-ες που θα περάσουν επιτυχώς από τον έλεγχο δικαιολογητικών, θα κληθούν από την ΑΣ για να προσέλθουν συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, με σκοπό τη συμπλήρωση των τεστ και τη διεξαγωγή της συνέντευξης επιλογής.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (ΑΣ) «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ» και ειδικότερα η Επιμελητηριακή Εταιρία Ανάπτυξης Ηλείας ως εταίρος της μέσω του γραφείου καινοτομίας που λειτουργεί στα γραφεία της στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Ηλείας, βρίσκεται στη διάθεσή σου για υποβολή αιτησεων και για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ