ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επιχειρηματικό Forum & B2B συναντήσεις Ελλάδας – Αλβανίας, 18/11/2022 στο ΕΒΕΑ
14/11/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

  7_F469136898.jpg

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – ΕΒΕΑ, το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025) και η Enterprise Greece-EG διοργανώνουν Επιχειρηματικό Forum & B2B συναντήσεις Ελλάδας – Αλβανίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:00, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Το εν λόγω Forum πραγματοποιείται στο πλαίσιο υποδοχής επιχειρηματικής αποστολής από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Τιράνων και την Υπηρεσία Ανάπτυξης Επενδύσεων της Αλβανίας (Albanian Investment Development Agency - AIDA).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά της Αλβανίας, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ των επιχειρηματιών των δύο χωρών.

Οι επιχειρήσεις από την Αλβανία που θα συμμετάσχουν στα B2B meetings δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής κλάδους: κατασκευές - ανάπτυξη υποδομών, συσκευασίες τροφίμων, real estate, ενέργεια, εμπορία επαγγελματικών χρωμάτων, πωλήσεις καφέ, τσαγιού και άλλων ποτών, επεξεργασία νερού, φάρμακα κ.ά. Για την αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων πατήστε εδώ.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην εν λόγω εκδήλωση, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ έως την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022.

*Σημειώνεται ότι γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΑ (Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Τ: 210 3382342, 210 3382466, Ε: excom@acci.gr).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ