ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Παρουσίαση «Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στην Δυτική Ελλάδα 2020 – 2040» την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 ώρα 11.00 π.μ.
11/11/2021
ΠΗΓΗ: ΠΔΕ

Παρουσίαση «Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στην Δυτική Ελλάδα 2020 – 2040»

 

 

pde_left_gr_RGB_F618397267.jpg

 

 

 

Την Πέμπτη 25 Νοέμβριου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας 4ος όροφος, θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα παρουσίασης του «Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στην Δυτική Ελλάδα 2020 – 2040»

Οι σύγχρονες προκλήσεις για την άμεση δημιουργία των προϋποθέσεων που θα δημιουργήσουν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες για μία άμεση παραγωγική και οικονομική ανάταξη της Δυτικής Ελλάδας, στον μεταποιητικό τομέα και την εφοδιαστική αλυσίδα, συμπληρωματικά προς τον πρωτογενή τομέα που αλληλοτροφοδοτείται από αυτούς (βιομηχανία και logistics), αποτέλεσαν το λόγο και την αφετηρία της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κατάρτιση του «Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Τα αποτελέσματα του Περιφερειακού Σχεδίου που αφορούν ιδίως στην υπόδειξη εναλλακτικών περιοχών που ενδείκνυνται για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδα αλλά και στα στοιχεία προτεραιοτήτων και οικονομικού και χρονικού προγραμματισμού που απορρέουν από αυτό, θα παρουσιαστούν σε ειδικές θεματικές εκδηλώσεις, στις πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας).

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ