ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

EG exports Academy µε την συνεργασία της eBay
20/03/2021
ΠΗΓΗ: https://www.enterprisegreece.gov.gr/

EG exports Academy µε την συνεργασία της eBay

 

2_F860378138.jpg

 

 

 

Η EnterpriseGreece εγκαινίασε ένα νέο πρόγραµµα που έχει ως στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση των ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές, µέσω του ηλεκτρονικού εµπορίου. Αξιοποιώντας τη δεύτερη φάση της στρατηγικής της συνεργασίας µε την eBay, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρονικού εµπορίου µε 183 εκατοµµύρια ενεργούς αγοραστές σε όλο τον κόσµο και παρουσία σε 190 χώρες, η EnterpriseGreece προσφέρει ένα εξειδικευµένο εκπαιδευτικό πρόγραµµα, συνοδευόµενο από εξατοµικευµένες συµβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη, για την επιτυχηµένη ψηφιακή παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στις παγκόσµιες ηλεκτρονικές πλατφόρµες και στη διεθνή καταναλωτική αγορά. Ήπαρουσίασηέγινεσεδιαδικτυακήεκδήλωση, «e-exports Academy by Enterprise Greece in collaboration with eBay-exports» έγινε στις 24/02/2021.

Σηµειώνεται ότι κατά τη Β’ φάση η συνεργασία των δύο εταίρων θα έχει τη µορφή ενός εξειδικευµένου εκπαιδευτικού προγράµµατος που θα συνοδεύεται από εξατοµικευµένες συµβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη, ώστε οι ελληνικές εταιρείες να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για µια επιτυχηµένη ψηφιακή παρουσία στις παγκόσµιες ηλεκτρονικές πλατφόρµες.

Αξιοσηµείωτο χαρακτηρίζεται το ενδιαφέρον της επιχειρηµατικής κοινότητας για περαιτέρω ενηµέρωση για αυτές τις υπηρεσίες, καθώς η διαδικτυακή εκδήλωση µε τίτλο «e-exportsAcademy: anEnterpriseGreeceinitiativeincollaborationwitheBay», συγκέντρωσε 625 εγγεγραµµένους συµµετέχοντες.

Ο κος Ilya Kretov, Γενικός ∆ιευθυντής Αναδυόµενων αγορών της eBay δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι µία από τις πιο σηµαντικές αγορές-στόχους και προσβλέπουµε στην περαιτέρω παροχή υποστήριξης ώστε να αυξήσουµε τους εγχώριους εξαγωγείς. Με πάνω από 185 εκ. αγοραστές από όλον τον κόσµο, 250 εκ. αναζητήσεις προϊόντων ανά ηµέρα, και πρόσβαση σε πάνω από 190 αγορές παγκοσµίως, η eBay προσφέρει στις ελληνικές ΜΜΕ την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλον τον κόσµο, από τον προσωπικό τους υπολογιστή».

Η κα Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, Εντεταλµένη Σύµβουλος και Μέλος του ∆Σ της Enterprise Greece, ανέφερε: «Το ηλεκτρονικό εµπόριο παρουσιάζει µια ιδιαίτερη δυναµική τα τελευταία χρόνια, µε την πανδηµία να εκτοξεύει αυτήν την τάση. Η επίδρασή του στο παγκόσµιο εµπόριο είναι τεράστια και αναµένεται να επηρεάσει και τις εξαγωγές µε θετικό πρόσηµο. Στη δεύτερη φάση της στρατηγικής µας συνεργασίας µε την παγκόσµια πλατφόρµα eBay µέσω ενός καινοτόµου εκπαιδευτικού προγράµµατος, προετοιµάζουµε το υπόβαθρο ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις να έχουν τα εφόδια για να κινηθούν στις παγκόσµιες ηλεκτρονικές αγορές και να διευρύνουν τις εξαγωγές τους µέσω ηλεκτρονικού εµπορίου».

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ