ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΡΕΥΝΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έρευνα για την ενιαία αγορά της ΕΕ - Εμπόδια στις διασυνοριακές επιχειρηματικές συναλλαγές - Η προθεσμία ολοκλήρωσης της έρευνας είναι η 25η Σεπτεμβρίου
17/09/2019
ΠΗΓΗ: https://my.surveypal.com

Έρευνα EUROCHAMBRES σχετικά με τους φραγμούς και τις λύσεις της ενιαίας αγοράς - η συμβολή σας έχει σημασία!

 

 

587_F232031880.jpg

 

Η ενιαία αγορά υπάρχει ήδη εδώ και 25 χρόνια στα βιβλία της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Δυστυχώς, η καθημερινή πραγματικότητα των επιχειρηματιών όπως εσείς είναι τέτοια που η επιχειρηματική δραστηριότητα σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. 

Είτε οφείλεται στη νομοθεσία, τα θέματα εφαρμογής ή τις επαχθείς διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν, είναι σαφές ότι δεν έχουμε φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της ενιαίας αγοράς. Αυτό επιβεβαιώθηκε σε έρευνα της EUROCHAMBRES στην οποία το 70% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η ενιαία αγορά δεν είναι επαρκώς ενοποιημένη. 

Μια νέα εντολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ξεκινήσει το Νοέμβριο υπό την ηγεσία του προέδρου της Επιτροπής κ. Ursula von Leyen. Με την έρευνα αυτή είναι η ευκαιρία σας να εκφράσετε τη γνώμη σας σχετικά με τις προτεραιότητες της Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η έρευνα σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τη γνώμη σας σχετικά με τα προκαθορισμένα εμπόδια και τις λύσεις στα εμπόδια αυτά. Ο ευρωπαϊκός μας σύνδεσμος, EUROCHAMBRES, συγκεντρώνει όλες τις απαντήσεις και θα παραδώσει μια έκθεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους σχετικούς νομοθέτες. 

Η έρευνα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του ακόλουθου συνδέσμου πατώντας ΕΔΩ 

Η προθεσμία ολοκλήρωσης της έρευνας είναι η 25η Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του ανοιχτού συνδέσμου και να αποθηκεύσετε και να συνεχίσετε την εργασία σας αργότερα. 

Ανυπομονούμε να διαβάζουμε τις απαντήσεις σας. 

Μόλις η έκθεση είναι έτοιμη, η EUROCHAMBRES θα τη δημοσιεύσει στον ιστότοπό της. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ