ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Εργαστήριο συγγραφής σεναρίου διάρκειας τριών εβδομάδων από το Πρόγραμμα CIAK
22/03/2019
ΠΗΓΗ: www.pde.gov.gr

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Εργαστήριο συγγραφής σεναρίου διάρκειας τριών εβδομάδων από το Πρόγραμμα CIAK

907210968f38b57afc70e738c885615a_XL_F1568991692.jpg

Εργαστήριο συγγραφής σεναρίου, διοργανώνει το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος InterregV/A Greece-Italy (EL-IT) 2014-2020. Ήδη το Ιόνιο Πανεπιστήμιο δημοσίευσε την πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο εργαστήριο με τίτλο Greece - Puglia Experience Screenwriting Workshop (Εμπειρία Ελλάδας - Απουλίας Εργαστήριο Συγγραφής Σεναρίου), που διοργανώνει για το ευρωπαϊκό έργο CIAK (Common Initiatives to AcKnowledge and valorize tourism potential of the programme area through cinema ήΚοινές πρωτοβουλίες για την αναγνώριση και αξιοποίηση της δυνατότητας τουρισμού της περιοχής του προγράμματος μέσω κινηματογράφου).

Σκοπός του εργαστηρίου συγγραφής σεναρίου είναι να ενώσει μέσω των σεναρίων που θα παραχθούν τις περιοχές του Ιονίου, της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας με την Απουλία της Ιταλίας, και να προωθήσει την φυσική και πολιτιστική κληρονομιά των εμπλεκόμενων Περιφερειών βελτιώνοντας την ελκυστικότητά τους μέσω κινηματογραφικών ταινιών.

Το εργαστήριο συγγραφής σεναρίου θα είναι συνολικής διάρκειας τριών εβδομάδων και θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές χρονικές περιόδους: η 1η εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, η 2η εβδομάδα στην Ήπειρο και η 3η εβδομάδα στο Μπάρι. Οι πρώτες δύο εβδομάδες του εργαστηρίου θα γίνουν μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου 2019 και η τρίτη μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2019.

Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται σε δεκαπέντε άτομα εκ των οποίων τουλάχιστον πέντε θα είναι από τις ελληνικές εμπλεκόμενες περιφέρειες που είναι εταίροι στο έργο (Ιονίου, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας), πέντε άτομα από την περιφέρεια της Απουλίας και πέντε άτομα από άλλες χώρες.

Προτεραιότητα δίδεται σε συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής που αναλύονται στην πρόσκληση που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: avarts.ionio.gr/gr/news/11873/?fbclid=IwAR0hiAmRo616hLud4Kx9C1FhDWltdZnQIKAK4SR5VFm_zPQKueCv517g3jY

To Εργαστήριο Συγγραφής Σεναρίου της δράσης αυτής του έργου CIAK είναι εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, όλες οι δαπάνες για το ταξίδι, τη διαμονή και τη διατροφή των συμμετεχόντων καλύπτονται και οργανώνονται στο σύνολό τους από το έργο CIAK.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: ciak.avarts.ionio.gr/participants/

Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 8/4/2019 (μέχρι τις 23:59 ώρα Ελλάδας, 22:59 ώρα Ιταλίας).

Για περισσότερες πληροφορίες: av-ciak@ionio.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ