ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Discover Greece εμπλουτίζει και παρουσιάζει το ψηφιακό περιεχόμενο της ενότητας προβολής της Δυτικής Ελλάδας Δυτική Ελλάδα: Ταξίδι σε προορισμούς...«δώρα» της φύσης και της Ιστορίας
09/02/2017
ΠΗΓΗ: MARKETING GREECE

Το Discover Greece εμπλουτίζει και παρουσιάζει το ψηφιακό περιεχόμενο της ενότητας προβολής της Δυτικής Ελλάδας

89_F1862138296.jpg

 Δυτική Ελλάδα: Ταξίδι σε προορισμούς...«δώρα» της φύσης και της Ιστορίας

Το οικοσύστημα του Discovergreece.com, του ψηφιακού πυλώνα προβολής της Marketing Greece, «ξεδιπλώνει» στο ταξιδιωτικό κοινό τον χάρτη εμπειρών της Δυτικής Ελλάδας, με την προσθήκη ενός ακόμα συναρπαστικού προορισμού, της πόλης της Ναυπάκτου. Το γλαφυρό περιεχόμενο και το ποικίλο φωτογραφικό υλικό αξιοποιήθηκαν λεπτομερώς από το Discover Greece με γνώμονα την βέλτιστη ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της πιο ελκυστικής πλευράς της Ελλάδας.

Στην Ηλεία, απλώνεται ένα μωσαϊκό εικόνων και επιλογών πέρα από κάθε προσδοκία. Η Αρχαία Ολυμπία υπόσχεται να ξεφυλλίσει το βιβλίο της Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων για χάρη σας καθώς θα ανακαλύπτετε τους κρυμμένους θησαυρούς της. Στην φινετσάτη Πάτρα, η ενέργεια της πόλης σας καλεί στις πολύβουες πλατείες και στα αναρίθμητα καφέ. Τόπος θελκτικός, τα Καλάβρυτα, με το αστείρευτο κάλλος και τον φυσικό τους θησαυρό χτυπούν το καμπανάκι των χειμερινών σας διακοπών και δίκαια αποτελούν τοπόσημο της Δυτικής Ελλάδας.   

Περιηγηθείτε στο νέο ψηφιακό «στολίδι» που δημιούργησε το Discovergreece.com, την κοσμητική Ναύπακτο, την καστροπολιτεία «σύνθεμα» που σας ταξιδεύει πίσω στην εποχή των Ενετών και σας προσφέρει αξέχαστες περιπετειώδεις εξορμήσεις. Νιώστε πολιορκημένοι μα συνάμα ελεύθεροι θαυμάζοντας τον μεγαλύτερο ελληνικό υγροβιότοπο στο ηρωϊκό Μεσολόγγι. Μην παραλείψετε να περπατήσετε τον καταπράσινο και ευωδιαστό Κήπο των Ηρώων και να γευτείτε αυγοτάραχο, το χρυσάφι της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Το πλάνο προβολής των μαγευτικών προορισμών της Δυτικής Ελλάδας στο ταξιδιωτικό κοινό, περιλαμβάνει προώθηση με αφιερώματα σε όλες τις γλώσσες και τα Social Media του Discovergreece.com. Επιτρέψτε στους προορισμούς της Δυτικής Ελλάδος να σας γοητέψουν μέσα από το «ζωντανό» περιεχόμενο προβολής τους:

1.Δυτική Ελλάδα: Η φωτεινή πλευρά της χώρας

2.Ηλεία: Η ονειρική ακτογραμμή της Ολυμπίας

3.Αρχαία Ολυμπία: Ο Δίας και οι Ολυμπιακοί Αγώνες

4.Πάτρα: Φινέτσα ιταλική, ψυχή ελληνική

5.Καλάβρυτα;: Το ειδυλλιακό θέρετρο Δυτικής Ελλάδας

6.Ναύπακτος: Η παραθαλάσσια Καστροπολιτεία

7.Μεσολόγγι: Ταξίδι στην πόλη των Ηρώων

Το ψηφιακό πλαίσιο προβολής των προορισμών από το Discovergreece.com αποτελεί παράγωγο της καμπάνιας ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας που υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον ΣΕΤΕ και υποστηρίζεται δημιουργικά από την Marketing Greece.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ