ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Κορυφαίο γεγονός για τον εισερχόμενο τουρισμό η 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022, 3-5 Νοεμβρίου 2022, Εκθεσιακό Κέντρο: Ζάππειο Μέγαρο
01/09/2022
ΠΗΓΗ: Athens International Tourism Expo

Κορυφαίο γεγονός για τον εισερχόμενο τουρισμό η 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022, 3-5 Νοεμβρίου 2022, Εκθεσιακό Κέντρο: Ζάππειο Μέγαρο

 

 

5_F514787853.jpg

 

 

Με δεδομένη πλέον την ανάκαμψη του τουρισμού τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και την Ελλάδα να βρίσκεται στους top προορισμούς, το 2022 για την 9η Athens International Tourism Expo θα αποτελέσει χρονιά – σταθμό.

Η Έκθεση, στα εννέα χρόνια συνεχούς διοργάνωσής της, έχει γίνει πλέον όχι μόνο σημείο αναφοράς για τα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού (Tour Operators, Travel Agencies & MICE companies) στον εισερχόμενο τουρισμό αλλά και όχημα για πετυχημένες εμπορικές συμφωνίες με την τουριστική αγορά της χώρας μας.

Ήδη στην Έκθεση συμμετέχει πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.α. ενώ παράλληλα έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 120 Hosted Buyers.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ HOSTED BUYERS

Η διοργάνωση της Έκθεσης επιλέγει Hosted Buyers από εταιρίες που ήδη προωθούν την Ελλάδα σαν προορισμό και επιθυμούν να εντάξουν και άλλους ελληνικούς προορισμούς στα προγράμματά τους αλλά και εταιρίες που στρατηγικά θα εντάξουν την Ελλάδα στους προορισμούς τους και είναι ώριμες να το στηρίξουν.

Δίνουμε λοιπόν ένα μικρό δείγμα της δυναμικής των Hosted Buyers που συμμετέχουν στην ΑΙΤΕ 2022:

• Από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, επιβεβαίωσαν ήδη και συμμετέχουν πέντε Tour Operators & Travel Agencies με προϋπολογισμούς που ξεπερνούν τα 3.000.000€ που θα αναζητήσουν στην Έκθεση συνεργασίες με ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες που πραγματοποιούν tours.

• Κορυφαίες εταιρείες, ορισμένες μέλη διεθνών ομίλων, από το Ισραήλ, Γερμανία, Τσεχία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Λίβανο, Μπαχρέϊν, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κ.α., επεκτείνουν τα προγράμματά τους στην Ελλάδα για πελάτες τους, FIT & Group, και επιθυμούν νέες συνεργασίες

• Διακεκριμένες εταιρείες από τον κλάδο του MICE, με πληθώρα requests κορυφαίων πελατών τους (φαρμακευτικών, αυτοκινητοβιομηχανιών, εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, ασφαλιστικών, τηλεπικοινωνιών, κ.λ.π.) θα αναζητήσουν συνεργασίες στην Έκθεση για τις διοργανώσεις τους (άνω των 200 ατόμων αλλά και μικρότερων).

Μέχρι σήμερα στην Έκθεση συμμετέχουν Hosted Buyers από 30 χώρες όπως Ισραήλ, Γερμανία, Τσεχία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Λίβανο, Μπαχρέϊν, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Πολωνία, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Δανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σερβία, Λιθουανία, Τουρκία, Σουηδία, Ελβετία, Λετονία και Πορτογαλία και με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της Έκθεσης οι συμμετέχουσες χώρες θα ξεπεράσουν τις 40.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ