ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

47η Διεθνής κλαδική έκθεση αργυροχρυσοχοΐας, ρολογιών, εξοπλισμού εργαστηρίων και πολύτιμων λίθων στο Μόναχο INHORGENTA MUNICH 2020 (14 - 17.02.2020)
16/08/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

47η Διεθνής κλαδική έκθεση αργυροχρυσοχοΐας, ρολογιών, εξοπλισμού εργαστηρίων και πολύτιμων λίθων στο Μόναχο INHORGENTA MUNICH 2020 (14 - 17.02.2020)

 

 

 

 

 404hf-08a_F894354221.jpg

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση στον τομέα των κοσμημάτων και ρολογιών θα διεξαχθεί από τις 24.02. έως τις 17.02.2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Πρόκειται για την 47η INHORGENTA MUNICH, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και με μεγάλη επιτυχία. 

Η INHORGENTA MUNICH είναι το βαρόμετρο για τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας. Εκτός από κοσμήματα, ρολόγια, λουράκια, πολύτιμους λίθους, πέρλες, θήκες, ασημένια είδη, μαργαριτάρια κ.α., παρουσιάζονται και μηχανήματα για την αργυροχρυσοχοΐα, εξοπλισμοί χρυσοχοείων, λογισμικά προγράμματα, καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ στον κλάδο του κοσμήματος. Την έκθεση πλαισιώνει ένα πλήρες πρόγραμμα ομιλιών και συναντήσεων πάνω στα θέματα και στις ανάγκες του κλάδου.

Η έκθεση είναι ανοικτή μόνο για κλαδικούς επισκέπτες. Στη διοργάνωση INHORGENTA MUNICH 2019, καταμετρήθηκαν 27.000 εμπορικοί επισκέπτες από 70 χώρες, εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό προήλθε από χώρες εκτός Γερμανίας, όπως Αυστρία, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Ρωσία και Ισραήλ.

Οι 1052 εκθέτες, από 41 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε μία εκθεσιακή επιφάνεια 65.000 τ.μ., ανάμεσα σε αυτούς και 25 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας. Πρόκειταιγιατις: 7pm Leather Jewel by marina panagiotoulia, Acme Art Handmade Jewellery, ATELIER ERRIKOS Andreopoulos E. – Chatzalexi M. O.E., Annie Dimadi - Allahou Syn.P.E., Apostolos Jewellery, Niki Boli, Eleftheriou Jewelry M. Eleftheriou & Co, Nikos Fanourakis, Fotini Psarouli Jewellery, IOSIF Jewellery, Kalomira Marina Papageorgiou "PRIGIPO", K.AND.Jewel, Kiss The Frog Studio Ltd., Panagiota Kotsoni (Tina Kotsoni Jewelry), Krinaki Fotini Krinaki Handmade Jewelry, Lefteris Margaritis, MARGONI COLLECTION, Maria Kaprili, Mary Gaitani, Michael Hatzimihail sia oe, K. Mouratidou & Co. OG, Onirolithi - Veatriki Chasiotou, Ploumi Eyag-Paragioydakis Spyr Oe, Puntos artjewellery, TALOUMIS IKE.

Για τον Έλληνα κοσμηματοπώλη η INHORGENTA MUNICH αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσει την παραγωγή κοσμημάτων σε άλλες χώρες, ενώ ο κατασκευαστής μπορεί να ενημερωθεί για τα νέα σχέδια και τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς μόδας στο κόσμημα. Το 2020 η έκθεση δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 3 χρόνια (INHORGENTA Brand New), σε σχεδιαστές και χρυσοχόους με θεματικά concepts (Concepts Forum), σε αργυροχόους (Silversmiths Forum), σε σχεδιαστές (Designarea), σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται γύρω από την ψηφιοποίηση (INHORGENTA Digitize) αλλά και σε κολλέγια και πανεπιστήμια (INHORGENTA Campus), να παρουσιάσουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (αίθουσα C2), τις συλλογές τους στο ευρύ κοινό.

Περισσότερες Πληροφορίες για την αγορά καρτών εισόδου με μειωμένη τιμή θα βρείτε online στην ιστοσελίδα www.inhorgenta.com . Για όσους αγοράσουν online την Inhorgenta Munich Card τους παρέχεται δωρεάν μετακίνηση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη του Μονάχου, επίσης τυγχάνουν και άλλων ειδικών προνομίων.

Πληροφορίες στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr .

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ