ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση συμμετοχής στον Γ' κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης του ''Αρχιμήδη''
04/02/2021
ΠΗΓΗ: www.ekt.gr

Πρόσκληση συμμετοχής στον Γ' κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης του "Αρχιμήδη"

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης του Κέντρου Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας "Αρχιμήδης" του ΕΚΠΑ προσφέρει στις επιχειρηματικές ομάδες που θα επιλεγούν, δωρεάν συμβουλευτική καθοδήγηση, εκπαίδευση, υποστήριξη και δικτύωση

 

 

456_F1706728595.jpg

 

Ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής «Αρχιμήδης» του Κέντρου Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), καλεί επιχειρηματικές ομάδες και νεοφυείς επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στο Γ΄ κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης, μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021.

Το πρόγραμμα προσφέρει στις επιχειρηματικές ομάδες που θα επιλεγούν, δωρεάν συμβουλευτική καθοδήγηση από έμπειρους συμβούλους, φιλοξενία των ομάδων στους χώρους του Επιχειρηματικού Επιταχυντή, εκπαίδευση σε θεματολογία σχετική με την επιχειρηματικότητα, υποστήριξη από εξειδικευμένους μέντορες, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του πανεπιστημίου και της επιχειρηματικής κοινότητας, δικτύωση με επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς και με άλλες ομάδες που φιλοξενούνται στο πρόγραμμα επιτάχυνσης, και υποστήριξη σε θέματα διαχείρισης διανοητικής ιδιοκτησίας και μεταφοράς τεχνολογίας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα και σε νεοφυείς επιχειρήσεις που δεν έχουν συμπληρώσει 3 έτη λειτουργίας, των οποίων τουλάχιστον ένα μέλος είναι και μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΕΚΠΑ, είτε πρόκειται για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους ανεξαρτήτου έτους, είτε για ερευνητές, μέλη ΔΕΠ, διοικητικούς υπαλλήλους και επισκέπτες ερευνητές/καθηγητές. Το πρόγραμμα επιτάχυνσης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 και η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Επιταχυντή.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος επιτάχυνσης, οι επιχειρηματικές ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο σε φορείς χρηματοδότησης.

Το Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με την επωνυμία "Αρχιμήδης" είναι ένας θεσμός στο ΕΚΠΑ που ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Ακαδημαϊκό Έτος 2019-20, με στόχο να συνδέσει την ερευνητική κοινότητα με τη βιομηχανία και παράλληλα να εκκολάψει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες της πανεπιστημιακής κοινότητας από τις οποίες εν δυνάμει θα δημιουργηθούν νεοφυείς επιχειρήσεις.

Το Κέντρο "Αρχιμήδης" είναι οργανωμένο σε δύο γραφεία, το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας (Technology Transfer Office) και τον Επιχειρηματικό Επιταχυντή (Business Accelerator).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Αρχιμήδης», τηλ. 210 368 9549-53, http://archimedes.uoa.gr .

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ