ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο : Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών - Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών
15/05/2020
ΠΗΓΗ: https://www.eap.gr/

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο : Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών - Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

 

 

5_F1352600202.jpg

 

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Δημόσιο ΑΕΙ για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εδώ και 20 χρόνια παρέχει αποκλειστικά διαδικτυακές σπουδές.

 

Οι σπουδές μπορούν να γίνουν από το σπίτι, χωρίς περιορισμούς χώρου και χρόνου, χωρίς υποχρέωση φυσικής παρουσίας στην τάξη.

 

Σκοπός του Προγράμματος

 

Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών σε επαγγέλματα και δεξιότητες. Αναγνωρίζει τις ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο απαιτητικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις, και εφοδιάζει τους φοιτητές του με τους δομικούς λίθους του συναφούς, σύγχρονου και ορθώς προσανατολισμένου επιστημονικού υπόβαθρου, το οποίο επιτρέπει την αποτελεσματική προσέγγιση, διοίκηση και διαχείριση των μεταβλητών που συνθέτουν τον ταραχώδη επιχειρησιακό στίβο. Αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα και πλέον καταξιωμένα προγράμματα του ΕΑΠ. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες, προκειμένου να διευρυνθεί το πλαίσιο των προσλαμβανουσών, της αναλυτικής ικανότητας αλλά και της ικανότητας σύνθεσης των φοιτητών του, ώστε να καταστήσει αυτούς αποτελεσματικούς και αποδοτικούς στην εκτέλεση των καθηκόντων Διοίκησης.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

 

Σε φοιτητές οι οποίοι καλούνται να διαδραματίσουν τον καίριο ρόλο του συνεκτικού δεσμού μεταξύ του κόσμου των επιχειρήσεων και του κοινού στο οποίο αυτές απευθύνονται – μέσα βέβαια σε ένα δυναμικό και ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον μη ελεγχόμενων μεταβλητών.

Στο Πρόγραμμα ΔΕΟ, γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμου ή αντίστοιχου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

 

Τι θα σας προσφέρει;

 

Το πρόγραμμα υιοθετεί μία ολοκληρωμένη και συστημική προσέγγιση, έτσι ώστε ο ιστός αλληλοσυσχετίσεων που αναπτύσσεται μεταξύ των διακριτών - αλλά ταυτόχρονα και συναφών - θεωρητικών πλαισίων των ειδικότερων γνωστικών αντικειμένων του, να διακρίνεται από συνέπεια, συνέχεια, και να διέπεται από εσωτερική συνοχή ώστε να αποδίδει επιπλέον προστιθέμενη αξία. Φιλοδοξία είναι, ως απόφοιτοι να μην είστε μόνο γνώστες και κοινωνοί εξειδικευμένων ικανοτήτων που υπερβαίνουν τα όποια όρια ¨στεγανότητας¨, που ενδεχομένως αναπτύσσονται μεταξύ διαφορετικών επιστημονικών αντικειμένων/περιοχών, αλλά παράλληλα να διευρύνετε τις ορίζουσές σας, αφού λειτουργήσετε δημιουργικά, με έμφαση στην καινοτομία και την αριστεία - και όχι απλώς ως στελέχη μονομερώς και παροπιδικά προσανατολισμένα στην αποστειρωμένη αναπαραγωγή ή/και την στείρα εφαρμογή τυποποιημένης γνώσης. Αναλυτικά για τα επαγγελματικά δικαιώματα του Προγράμματος, μπορείτε να δείτε εδώ.

 

                                 ΠΤΥΧΙΟ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Σύνολο Οικονομικής Συμμετοχής: 6000€

Ελάχιστη Διάρκεια Φοίτησης: 4 ΈΤΗ

Πιστωτικές Μονάδες: 240 ECTS

 

Μάθετε περισσότερα στα στοιχεία επικοινωνίας:

Τμήμα Μητρώου Φοιτητών

Τηλ: 2610 367333, 2610 367430, 2610 367329

fax: 2610 367110

e-mail: deo@eap.gr                  

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ