ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ιδέες για μια καλύτερη Ευρώπη: ξεκίνησαν οι εγγραφές για το ΕΥΕ 2020
10/01/2020
ΠΗΓΗ: https://www.europarl.europa.eu/

Ιδέες για μια καλύτερη Ευρώπη: ξεκίνησαν οι εγγραφές για το ΕΥΕ 2020
 
 
 
20191217PHT69208_original_F1918715226.jpg
 
EYE 2020 registration picture  

Λάβε κι εσύ μέρος στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία (ΕΥΕ2020) στο Στραβούργο και βοήθησε να διαμορφωθεί το μέλλον της Ευρώπης.   

Είσαι νέος και παθιασμένος για το κλίμα, τις ευκαιρίες απασχόλησης για τους νέους ή το μέλλον της Ευρώπης; Τότε το ΕΥΕ2020 είναι για σένα!

Κάθε δύο χρόνια, χιλιάδες νέοι απ΄όλη την Ευρώπη συγκεντρώνονται στο Στρασβούργο για να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις σχετικά με θέματα που αφορούν το μέλλον της Ευρώπης και να τις συζητήσουν με ευρωβουλευτές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Περίπου 9.000 άτομα, ηλικίας 16 έως 30 χρονών, αναμένεται να λάβουν μέρος στη φετινή Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία (EYE).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και λαμβάνει χώρα στο Στρασβούργο μεταξύ 29-30 Μαΐου. Το EYE 2020 θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων με κοινό σύνθημα "Το Μέλλον είναι Τώρα". Οι δραστηριότητες θα επικεντρώνονται στις εξής κύριες θεματικές ενότητες: κλίμα, μετανάστευση, Brexit, εκπαίδευση, τεχνολογία και υγεία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, αθλητικές δραστηριότητες και μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους νέους δημοσιογράφους.

Οι ιδέες που θα συλλεχθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν σε μια τελική έκθεση που θα διαβιβαστεί στους ευρωβουλευτές. Στη συνέχεια, οι καλύτερες ιδέες θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν με τις κοινοβουλευτικές επιτροπές κατά τη διάρκεια των "Ακροάσεων για τη Νεολαία" το φθινόπωρο του 2020.

Εγγραφές 

Δήλωσε συμμετοχή στο EYE2020 από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 29 Φεβρουαρίου. Προϋπόθεση είναι η δημιουργία ομάδας 10 τουλάχιστον ατόμων, ηλικίας 16 - 30 χρονών, και η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής. 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά κάθε ομάδα πρέπει να εξασφαλίσει τον τρόπο κάλυψης των εξόδων μεταφοράς, διαμονής και διατροφής της. 

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram 

Αν αγαπάς την φωτογραφία και έχεις λογαριασμό Instagram, τότε πάρε το κινητό στα χέρια σου και πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας. Οι νικητές θα προσκληθούν στο EYE 2020 στο Στρασβούργο. 

Οι κανόνες είναι απλοί:

  • Μοιράσου μια φωτογραφία με το σύνθημα "το μέλλον είναι τώρα"
  • Όταν ανεβάσεις τη φωτογραφία σου χρησιμοποίησε το hashtag #eye2020 και κάνε tag το@europeanparliament και @ep_eye.
  • Πες μας τι έχει περισσότερη σημασία για σένα και που θα έπρεπε να επικεντρωθούν οι προσπάθειες της ΕΕ. Εάν χρειάζεσαι έμπνευση, ρίξε μια ματιά στα εξής παραδείγματα. 

Οι νικητές θα είναι πέντε: 4 από αυτούς θα επιλεγούν από εμάς και 1 από εσάς. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα δημοσιεύσουμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες στο λογαριασμό του ΕΚ στο Instagram και αυτή με τα περισσότερα likes θα είναι και η νικήτρια. 

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα ισχύει για φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram από τις 10 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες, επισκέψου τη σελίδα του EYE και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Instagram.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ