ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

FOOD EXPO 2019 : Θα ξεπεράσουν τους 1.350 οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες!
13/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

FOOD EXPO 2019 : Θα ξεπεράσουν τους 1.350 οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες!

 

unnamed_F1416522651.png

Περισσότεροι από 1.100 Έλληνες και 250 ξένοι εκθέτες αναμένεται να συμμετάσχουν στη FOOD EXPO 2019, ενώ ήδη 400 από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής Τροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα και 100 εξίσου σημαντικές επιχειρήσεις τους εξωτερικού έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους…

Τη μεγαλύτερη διοργάνωσή της μέχρι σήμερα προετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς η FOOD EXPO, καθώς όλα δείχνουν πως οι εκθέτες της θα ξεπεράσουν σε σύνολο τους 1.350! Πρόκειται για μια πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά συνάντηση 1.100 εγχώριων και 250 ξένων δυναμικών επιχειρήσεων παραγωγής, εμπορίας και μεταποίησης Τροφίμων και Ποτών με περισσότερους από 70.000 εμπορικούς επισκέπτες και δυνητικούς αγοραστές από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μέσα σε τρεις μέρες, η FOOD EXPO θα προβάλλει τα πλέον εξαιρετικά προϊόντα γαστρονομίας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Μαζικής Εστίασης και της Ξενοδοχίας, αποτελώντας το πολυαναμενόμενο κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών στη χώρα μας.

Χιλιάδες επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων και Ποτών έλαβαν το ενημερωτικό έντυπο εκθετών!

Το σύνολο των προμηθευτικών, παραγωγικών και εισαγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών έλαβαν το ενημερωτικό έντυπο εκθετών της FOOD EXPO 2019, προκειμένου να εξασφαλίσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Με ανανεωμένο σχεδιασμό και σύγχρονο lay out, το συγκεκριμένο έντυπο περιέχει αναλυτικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε υποψήφιο εκθέτη της FOOD EXPO 2019, ενώ παρουσιάζει και όλα τα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία της προηγούμενης διοργάνωσης, τα οποία επιβεβαιώνουν την μεγάλη επιτυχία της έκθεσης και τη διεθνή εμβέλειά της.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ