ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΘΕΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας για τη θωράκιση των δομών υγείας του νομού
12/08/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας για τη θωράκιση των δομών υγείας του νομού

 

 

IMG_7296_F949445752.jpg

 

 

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κα Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννη Καρβέλη και τον καθηγητή Ιατρικής, κ. Γιώργο Τσουκαλά επισκέφθηκε τη Δευτέρα 08 Αυγούστου 2022 το Επιμελητήριο Ηλείας, όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο.

Αντικείμενο της σύντομης συνάντησης αποτέλεσε το πάγιο αίτημα του φορέα για την θωράκιση των δομών υγείας του νομού, με γνώμονα την ενίσχυση της ασφάλειας των επισκεπτών της περιοχής, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, αλλά και την αύξηση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας έθεσε υπόψιν της Υπουργού για ακόμα μια φορά την ανάγκη ενίσχυσης των δημοσίων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του νομού, προκειμένου να εξασφαλίζεται η κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού, αλλά και να λύνεται κάθε κοινό πρόβλημα υγείας σε τοπικό επίπεδο, ώστε να αποφεύγεται η μη αναγκαία προσφυγή στα νοσοκομεία και να μπορέσουν τα τελευταία σταδιακά να αποσυμφορηθούν.

Παράλληλα, ο κ. Νικολούτσος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου & Κέντρου Υγείας Κρεστένων, προκειμένου οι επισκέπτες της περιοχής να αισθάνονται ασφάλεια, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα για τη βελτίωση της επισκεψιμότητας ενός ιδιαιτέρως σημαντικού τουριστικού πόλου της Ηλείας.

Από την πλευρά της η κα Γκάγκα δεσμεύτηκε πως θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη (επανα)λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου, ενώ επέδειξε ειλικρινές ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο & Κέντρο Υγείας Κρεστένων, για το οποίο αναμένεται να ληφθούν κατάλληλα μέτρα στήριξης.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ