ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΘΕΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Υποστήριξη στις πυρόπληκτες επιχειρήσεις από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
22/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

 

8_F599391160.jpg

 

 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της πολιτικής που ασκεί σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και αντιλαμβανόμενο τις αντιξοότητες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι πυρόπληκτοι επιχειρηματίες της περιοχής της Ηλείας, αναλαμβάνει μια σειρά από δράσεις υποστήριξής τους, ώστε να τους διευκολύνει να αντιμετωπίσουν τις έκτακτες συνθήκες τις οποίες βιώνουν το διάστημα αυτό.

 

Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισε:

 

• Να ανανεώσει για δύο έτη χωρίς οικονομική επιβάρυνση τις συνδρομές όσων επιχειρήσεων μελών του Επιμελητήριου Ηλείας είναι και μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

 

• Να εγγράψει για δύο έτη χωρίς οικονομική επιβάρυνση όσα μέλη του Επιμελητήριου Ηλείας επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να απολαύσουν όλες τις προσφερόμενες από εμάς υπηρεσίες.

 

• Να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια σε επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητήριου Ηλείας που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη γερμανική αγορά.

 

• Να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια σε επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητήριου Ηλείας που αναζητούν συνεργασίες με εταιρείες γερμανικών συμφερόντων.

 

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής του ΕλληνοΓερμανικού Επιμελητηρίου, θα παρακαλούσαμε όπως μας ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ το συνημμένο ερωτηματολόγιο και να το αποστείλετε στο e-mail: ilich-gr@otenet.gr, ώστε με την σειρά μας να ενημερώσουμε για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυρόπληκτοι επιχειρηματίες της περιοχής της Ηλείας και κυρίως για το πώς το ΕλληνοΓερμανικό Επιμελητήριο θα μπορούσε να τις στηρίξει στην αναζήτηση συνεργειών ή συνεργασιών με τη γερμανική αγορά καθώς και με μέλη της πολυπληθούς οικογένειας επιχειρήσεων του.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ