ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΘΕΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ξεφυλλίστε την μελέτη ''Αξιολόγηση και ιεράρχηση των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας.''
14/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η αξιολόγηση και ιεράρχηση των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας.

 

 

MELETIICAP_F2122807657.jpg

 

 

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας, όπου παρουσιάστηκε ολοκληρωμένη μελέτηαξιολόγησης και ιεράρχησης των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και η οποία αποτελεί την αφετηρία για την υποστήριξη της παραγωγής στον τόπο.

Η μελέτη προβαίνει σε αξιολόγηση και ιεράρχηση των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας βάσει της συνεισφοράς τους στην οικονομία και των διασυνδέσεων τους με τους υπόλοιπους κλάδους, καθώς και σε εκτίμηση του ύψους της μείωσης των πωλήσεων, της απασχόλησης, των επενδύσεων και άλλων μεγεθών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Π.Ε. που απαρτίζουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά και με το σύνολο της χώρας.

Μέσω της ιεράρχησης των κλάδων, η εν λόγω έκθεση υποδεικνύει τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν από την πλευρά των φορέων άσκησης πολιτικής αναφορικά με την λήψη των κατάλληλων μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους, που όχι μόνο πλήττονται από την πανδημία αλλά και προκαλούν ταυτόχρονα, λόγω των υψηλών διασυνδέσεών τους με τους λοιπούς κλάδους, ταχύτατη διασπορά στην υπόλοιπη οικονομία.

Το Επιμελητήριο Ηλείας θα συνεχίσει να αναλαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες και να υλοποιεί στοχευμένες δράσεις, πάντοτε με γνώμονα την επαναφορά της Ηλείας στον οικονομικό και παραγωγικό χάρτης της χώρας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ