ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Ηλείας θέτει τα θεμέλια για την προσέλκυση αναπτυξιακών προγραμμάτων ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου
21/05/2022
ΠΗΓΗ: Επιμελητήριο Ηλείας

Το Επιμελητήριο Ηλείας θέτει τα θεμέλια για την προσέλκυση αναπτυξιακών προγραμμάτων ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου

 

 

 

unnamed_F576025104.png

 

Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του και την τόνωση της αναπτυξιακής δυναμικής της περιοχής, το Επιμελητήριο Ηλείας συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις του 7ου EUSAIRForum, του μεγαλύτερου γεγονότος δικτύωσης στη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής – Ιουνίου, που έλαβε χώρα στα Τίρανα Αλβανίας, το διάστημα 15-18 Μαΐου 2022.

Η διμελής αποστολή του Επιμελητήριου Ηλείας, αποτελούμενη από τους κκ Αναστάσιο Καρνάρο, Μέλος ΔΣ και Δημήτριο Μπακάλη, Στέλεχος του Επιμελητήριου Ηλείας, ενημερώθηκε διεξοδικά για τις τρέχουσες τάσεις και τις στοχεύσεις της νέας προγραμματικής περιόδου, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η προώθηση της δίκαιης μετάβασης σε καθαρές μορφές ενέργειας, οι πράσινες και μπλε επενδύσεις, η κυκλική οικονομία, η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, η πρόληψη και διαχείριση των κινδύνων.

Παράλληλα τα μέλη της αποστολής του Επιμελητήριου Ηλείας παρουσίασαν σε φορείς και μελλοντικούς δυνητικούς δικαιούχους τις δράσεις του φορέα αναφορικά με την υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ανέλυσαν διεξοδικά, κατά τη διάρκεια διμερών συναντήσεων με θεσμικούς παράγοντες του πολιτικού και επιμελητηριακού χώρου, το θετικό αντίκτυπο των αναπτυξιακών δράσεων του φορέα στην Ηλειακή επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας των εκδηλώσεων, η αντιπροσωπία του Επιμελητηρίου Ηλείας συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Φόρουμ Επιμελητηρίων Αδριατικής – Ιονίου, αντικείμενο της οποίας αποτέλεσε η έγκριση του πλάνου των Αναπτυξιακών δράσεων του 2022 σε επίπεδο Μακροπεριφέρειας.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηλείας στο 7ο EUSAIRForum αποτελεί μέρος των δράσεων εξωστρέφειας του φορέα, οι οποίες στοχεύουν, σταθερά και μεθοδικά, μέσα από το πλέγμα διμερών σχέσεων και πολυμερών σχημάτων συνεργασίας, στην ενίσχυση του αναπτυξιακού προφίλ των επιχειρήσεων και στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ