ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Oνειρεύεστε να δημιουργήσετε ή να εξελίξετε τη δική σας επιχείρηση; Το δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης Women Founders and Makers δημιουργήθηκε για εσάς!
11/03/2022
ΠΗΓΗ: https://equall.100mentors.com/womenfoundersandmakers/

Oνειρεύεστε να δημιουργήσετε ή να εξελίξετε τη δική σας επιχείρηση; Το δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης Women Founders and Makers δημιουργήθηκε για εσάς!

 

 Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ

3_F694811420.png

 

 

 

Περιγραφή

 • Το πρόγραμμα Women Founders and Makers είναι ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης, δικτύωσης (networking) και mentoring και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που έχουν δημιουργήσει ή επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και αποτελείται από δύο (2) σκέλη:

–         επιμόρφωση (training) συνολικής διάρκειας 38 ωρών, η οποία χωρίζεται σε 5 ενότητες. 0ι 4 ενότητες έχουν διαμορφωθεί ειδικά από την ομάδα του Κέντρου Επιχειρηματικότητας AHEAD – Alba Hub for Entrepreneurship and Development του Alba Graduate Business School, The American College of Greece και

–         δικτύωση και mentoring, σχεδιασμένα από την ομάδα των 100mentors, ειδικά για τις γυναίκες συμμετέχουσες.

 • Κάθε ενότητα εκπαίδευσης (training) συνδυάζεται με την αντίστοιχη κοινότητα μεντόρων, που πέρα από τις πολύτιμες εμπειρίες τους θα μοιραστούν συμβουλές καθοδήγησης, θα ενδυναμώσουν και θα βοηθήσουν τις συμμετέχουσες στην ανάπτυξη των οριζόντιων δεξιοτήτων (soft skills) τους.
 • Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε η εμπειρία και το περιεχόμενο να είναι διαδραστικά και ευχάριστα για τα διαφορετικά προφίλ γυναικών που θα συμμετέχουν.
 • Η συμμετοχή στο πρόγραμμα και η πρόσβαση στις ψηφιακές πλατφόρμες της εκπαίδευσης και του mentoring είναι δωρεάν και θα διαρκέσει συνολικά τρεις (3) μήνες.
 • Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχουσες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης τόσο του κύκλου επιμόρφωσης, όσο και του κύκλου mentoring που ολοκλήρωσαν.

Στόχοι του προγράμματος για τις συμμετέχουσες

 

Επιμόρφωση (training)

 

 • Να αποκτήσουν τις απαραίτητες επιχειρηματικές δεξιότητες ώστε να εφαρμόσουν με επιτυχία τις πρακτικές της σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας στις επιχειρήσεις τους.
 • Να διευρύνουν τις δυνατότητες πρόσβασης τους σε πηγές χρηματοδότησης, μαθαίνοντας τους τρόπους άντλησης κεφαλαίων αλλά και την κατάρτιση και παρουσίαση των επιχειρηματικών τους πλάνων.
 • Να αναπτύξουν τις ψηφιακές δεξιότητες που θα συμβάλουν στην προώθηση των επιχειρήσεων τους.

Mentoring - Δικτύωση

 

 • Να ενδυναμωθούν με την απόκτηση γνώσης/εμπειρίας, μέσα από τα μάτια των μεντόρων, την στιγμή της μετάβασης προς το επόμενο γνωστικό στάδιο - Acquire knowledge, when you need it.
 • Να δικτυωθούν, ώστε να λαμβάνουν υποστήριξη σε κάθε τους βήμα
 • Να λάβουν αξιολόγηση για την ανάπτυξη τριών (3) οριζόντιων δεξιοτήτων: i) Κριτική σκέψη - Critical thinking, ii) Δημιουργικότητα – Creativity, iii) Επίλυση προβλημάτων - Problem solving

Προϋποθέσεις συμμετοχής

 

Στο πρόγραμμα Women Founders and Makers μπορούν να συμμετέχουν όλες οι γυναίκες:

 • άνω των 18 ετών
 • από όλη την Ελλάδα
 • με στόχο την ίδρυση ή ανάπτυξη της επιχείρησής τους στους επόμενους 0-6 μήνες

*Πατώντας πάνω στο πεδίο «Δηλώστε συμμετοχή» μεταφέρεστε αυτόματα στην ιστοσελίδα της 100mentors και θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της ιστοσελίδας για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ