ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Επιμελητήριο Ηλείας καθώς και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα για τη φιλοξενία φοιτητών από σχολές της UNIADRION.
16/02/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Επιμελητήριο Ηλείας καθώς και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα για τη φιλοξενία φοιτητών από σχολές της UNIADRION, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης που καλύπτεται από το πρόγραμμα «Western-BALKANship Project».

 

LOGOwestern-balkanship_F567088613.png

 

 

 

Το Forum Αδριατικής-Ιονίου (AIC) και η Ένωση Πανεπιστημίων Αδριατικής-Ιονίου (UNIADRION) αναπτύσσουν το «Western-BALKANship Project», ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που επιτρέπει σε φοιτητές πανεπιστημίων να πραγματοποιήσουν περιόδους κινητικότητας σε εταιρείες και ιδρύματα από την Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών και την Πρωτοβουλία Αδριατικής και Ιονίου, στοχεύει στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των χωρών και στη δημιουργία ευκαιριών για φορείς υποδοχής να φιλοξενήσουν φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για τις εταιρείες όσο και για τα ιδρύματα της περιοχής, να αξιολογήσουν και να επωφεληθούν, χωρίς κανένα απολύτως κόστος (η πρακτική άσκηση των φοιτητών καλύπτεται από το πρόγραμμα), από τις δεξιότητες, τον ενθουσιασμό και την αποτελεσματικότητα νέων ανθρώπων, που μπορούν, ενδεχομένως, να ενισχύσουν τους ανθρώπινους πόρους των φορέων υποδοχής με νέους συνεργάτες.

Το Forum AIC απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εταιρείες εγγεγραμμένες στα Εμπορικά Επιμελητήρια και σε ιδρύματα, που σκοπεύουν να φιλοξενήσουν φοιτητές από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές της UNIADRION.

Είστε εταιρεία ή ίδρυμα που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αδριατικής Ιονίου;

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

👉https://rb.gy/pqda7v

Ανακαλύψτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ:

👉https://www.forumaic.org/western-balkanship-create-your-future/?lang=en

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ