ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Αγροτικό Σύμφωνο: Ένα μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές της ΕΕ
11/01/2022
ΠΗΓΗ: https://www.espa.gr/

Αγροτικό Σύμφωνο: Ένα μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές της ΕΕ

 

 

 

longtermvision_ruralareas_555x325_F1462875982.jpg

foto : https://ec.europa.eu/

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινιάζει μια νέα πρωτοβουλία, το Αγροτικό Σύμφωνο, όπου αποτυπώνεται το μακροπρόθεσμο όραμά της για τις αγροτικές περιοχές της ΕΕ, όπως παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2021. Το νέο σύμφωνο αποσκοπεί στην κινητοποίηση των δημόσιων αρχών και των ενδιαφερομένων για δράση με γνώμονα τις ανάγκες των αγροτικών περιοχών. Θα παρέχει ένα κοινό πλαίσιο για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τόσο σε επίπεδο ΕΕ, όσο και σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

H Αντιπρόεδρος Dubravka Šuica, ο Επίτροπος Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Janusz Wojciechowski και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Elisa Ferreira απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στη συζήτηση για το Αγροτικό Σύμφωνο. Όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη και εφαρμογή του Αγροτικού Συμφώνου. Η Επιτροπή πρόκειται να διευκολύνει το πλαίσιο με εταίρους και δίκτυα και θα ενθαρρύνει την ανταλλαγή ιδεών και βέλτιστων πρακτικών σε όλα τα επίπεδα.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, συμμετέχοντας στην κοινότητα του Αγροτικού Συμφώνου μέσω της ειδικής on-line φόρμας.

Από σήμερα έως τον Ιούνιο του 2022, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενταχθούν στην κοινότητα του Αγροτικού Συμφώνου και να μοιραστούν σκέψεις και ιδέες σχετικά με την εφαρμογή και την ανάπτυξή του. Τον Ιούνιο του 2022, μια διάσκεψη υψηλού επιπέδου θα προσφέρει την ευκαιρία να συγκεντρωθούν όλες οι θέσεις και να καθοριστούν οι προσεχείς ενέργειες. 

Δείτε περισσότερα: https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/new-push-european-democracy/long-term-vision-rural-areas_el

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ