ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Ηλείας για εμβολιασμό όλων των επαγγελματικών ομάδων
04/09/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Ηλείας για εμβολιασμό όλων των επαγγελματικών ομάδων

 

 

1_F1726279278.jpg

 

Η επικείμενη επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών δομών και η «μεταφορά» των εμπορικών και λοιπόν δραστηριοτήτων από τους υπαίθριους σε εσωτερικούς χώρους, εν όψει έλευσης χειμώνα, ενισχύει τον κίνδυνο περαιτέρω αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων και των θυμάτων από τον κορονοϊό, εάν τα ποσοστά εμβολιασμού εξακολουθήσουν να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Σε αυτό το πλαίσιο οφείλουμε ως  επιχειρηματίες και ως πολίτες μιας συντεταγμένης κοινωνίας, όχι μόνο να συμμετάσχουμε στον εμβολιασμό, αλλά και να παροτρύνουμε τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας να κάνουν το ίδιο,προκειμένου να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία, «χτίζοντας» ένα ασφαλές τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό και τις μεταλλάξεις του, αλλά  και να δημιουργήσουμε έναν COVID-FREE προορισμό.

Ας λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη το γεγονός, πως αν δεν ελεγχθεί η διασπορά του ιού, κάθε περιοριστικό μέτρο θα δυσχεραίνει όλο και περισσότερο την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων, δημιουργώντας, εκτός των άλλων και μια ιδιότυπη συνθήκη στρέβλωσης του ανταγωνισμού, καθότι οι επιχειρήσεις που δεν έχουν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του προσωπικού τους, δεν θα εκκινούν από την ίδια βάση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και με αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, απευθύνουμε, ως Επιμελητήριο Ηλείας. κάλεσμα σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες να σπεύσουν να εμβολιαστούν άμεσα, προκειμένου να διασφαλίσουμε, ως κοινωνία, την απρόσκοπτη εμπορική κι επαγγελματική δραστηριότητα, αλλά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα κάνουν τον κάθε πελάτη, ταξιδιώτη και εργαζόμενο να νιώθουν ασφάλεια!

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ